tisdag 21 juli 2009

Tre möjliga anledningar.

Läser på nätet att Quentin Tarantino råkat ut för en bilolycka efter att han tagit mot folkets och svenska kändiselitens hyllningar för sitt nya mästerverk "Inglourius Basterds"
Sällskapet satte sig i en väntande limousinen och skulle precis köra iväg.

Säkerhetsfolket gick ut i gatan för att stoppa trafiken. Alla bilar stannade men en buss från Stockholms Lokaltrafik kom körande rakt emot säkerhetsvakten.

- Vakten fick hoppa undan för bussen som vägrade stanna, berättar Marianne Djudic.

Bussen körde så nära Tarantinos limousin så den tog i det främre partiet på bilen. Vakterna fick snabbt dirrigera bort bussen från olycksplatsen för att kunna få iväg Quentin Tarantino.

- Det var en hårsmån från att gå riktigt riktigt illa, bussen kunde ha skrapat upp hela sidan på våra bilar och skadat säkerhetsvakten.

Quentin Tarantino klarade sig helt utan skador och kunde lämna Arlanda med sitt väntande plan.

Jag kan se tre olika anledningar till att detta hände:

1. Bussen kördes av Enzo G Castellari (eller någon släkting till honom) som var förbannad för att Quentin snott eller kopierat deras filmnamn.

2. Bussförare i Sverige inte är vana med att inhyrda gorillor dirigerar trafiken i Stockholm.

3. Bussföraren har genomgått SL:s förarutbildning.

1 kommentar:

Anonym sa...

Troligen det sista skulle jag tro.Annars så är det som så att yrkesförare ska repektera och stanna vid eventuell olycka för att hjälpa nödstående vilket jag själv varit med om där detta inte inträffade.Ringde senare upp linjetrafikbolaget och frågade vilken utbildning deras förare gått efter denna incident där den som svarade naturligtvis bad om ursäkt på förarens vägnar som hytte med näven och slängde sig på hornet när han inte kom förbi denna oyckslplats nere i Malmö.Så kan det gå när man tar in vilken apa som helst bakom rodret !!!.

Här är ännu en med egenutbildning ha ha ha ...

http://www.youtube.com/watch?v=aEVyC8FByng

NetRunner