måndag 20 juli 2009

Sex på luftmadrass ger illamående.

Sex på luftmadrass ger illamående.

Man skulle kunna tro att denna rubrik är någon form av varning från socialstyrelsen men ack nej utan det är en av anledningarna till att en kvinnlig politiker i en liten svensk stad inte märkt att hon fått i sig amfetamin.

Politikern radar hon upp ett antal andra bra anledningar så som att hon trodde att hon råkat dricka Fanta Breeze, inte druckit kaffe på morgonen, flera av hennes arbetskamrater blivit sjuka denna vecka.

Hon förklarar hon att hon fick i sig narkotikan av misstag när hon hade sex med sin pojkvän i en lånad lägenhet natten innan.

– Vi hade sex och jag hade ögonbindel och handbojor på mig under en tio timmar lång sexlek.

OK, jag vet att det är lågkonjunktur men visst fasiken måste de politiska partierna kunna erbjuda sina medlemmar lite mer än en luftmadrass i en liten kvart i Södertälje?

Jag tycker synd om kvinnan för som hon själv säger så är hon nykterist, inte tagit ett bloss i hela sitt liv, hon har faktiskt inte ens kört för fort eller snattat (låter ju som en riktig ängel).

Enligt åklagaren ska kvinnan bland annat ha lånat ut sitt bankkonto till pojkvännen för pengatvätt. Hon misstänks också för häleri av en mobiltelefon som anmälts stulen.

– Inget av det här stämmer. Det är väl bara en fjäder i hatten för åklagaren att jag är politiker, säger hon.

Kära politiker i mina ögon låter du helt oskyldig och allt måste vara ett misstag, samtidigt vill jag passa på att tacka dig för nu vet jag att jag inte ska ha sex på en luftmadrass för man vill ju inte bli illamående.

2 kommentarer:

Zippo sa...

Ville bara säga att du skriver på ett skönt och roligt sätt.

Elina sa...

Ha ha ha - politiker slutar aldrig att förvåna