torsdag 10 april 2008

Vilka yrken är vettiga?

Tjejen som är proffs på att synas i media har nu gjort sitt inträde igen och den här gången är det på Aftonbladets nätsida som hon ganska snabbt sågar fyra olika yrkesgrupper.

Linda Rosing har nämligen hittat sitt drömyrke och talar om att nu är det dags att göra något vettigt av sitt liv (som vi har väntat). Linda har gått en intensivutbildning och är nu utbildad flygvärdinna. Det roligaste med hela artikeln är att hon i och med detta uttalande samtidigt sågar sina gamla yrkesroller, hon har ju varit sångerska, modell, partiledare och pokerproffs. När man läser om henne så är det ett enda yrke som hon tydligen inte sågar, och det är hennes tid som porrstjärna men det kanske beror på att det är det enda yrket där hon är stolt över sin egen insats.

Man kan ju inte bli annat än imponerad för Linda har klarat denna utbildning som dessutom var på engelska och hon har lagt ner blod, svett och tårar och klarade det galant. När hon säger att det var en utmaning att sätta sig i skolbänken igen så undrar säkert många om hon verkligen har suttit i skolbänken förut.

Det ska nu bli spännande att se vilket bolag som anställer henne, jag kan ju inte låta bli att få upp en bild framför mig där jag sitter i flygstolen, kaptenen ropar ut att det är något problem med planet och att man bara ska följa kabinpersonalens direktiv och då dyker trygga Linda upp i sin uniform (man kan ju få mardrömmar för mindre).

Just nu undrar jag bara en enda sak och det är vad Fadde säger om detta?

Inga kommentarer: