tisdag 15 april 2008

Börjar att tvivla!

13.00 Dags för lite pappersjobb, funderade på en lyxlirare som jag inte borde ha en sekreterare, efter att jag funderat en stund så insåg jag att ”a man have to do” osv … ja ni vet vad jag menar.

15.00 Blev bjuden på ett Granny Smith.

16.00 Lämnade jobbet för att åka iväg och ha ett utvecklingssamtal med en av mina spelare.

18.30 Träning.

21.00 Titta på nyheterna och åt Kycklinggryta med Jasminris.

Börjar fundera på om det här med en lyxblogg är en så bra ide, jämförde min blogg med Blondinbella och Manolo osv. och det känns som att det finns lite olikheter mellan våra bloggar.

Manolo finns det 1 534 artiklar om manlig stil och ju mer jag läser börjar jag ifrågasätta om jag verkligen är en man. För att ni ska förstå vad jag menar och för er som inte besökt Manolo så ska jag ge er ett smakprov.

Den första artikeln jag läser säger att man ska skippa strumporna istället för att använda svarta tråkiga modeller – hmmm låter ju ganska OK för mitt största problem är ju att det alltid är en massa ensamma strumpor efter vi har tvättat.

Nummer två säger att varje man och garderob bör innehålla ett flätat bälte – jag kan bara säga … jaså?

Tre, när jag ser rubriken på denna artikel så känner jag att det fortfarande finns hopp att jag är man men jag skulle ju låtit bli att klicka på ”10 budgettips”, mina två favoriter följer här.

Se bortom prislappen

Billigt betyder inte prisvärt. Det därför viktigt är att sätta prislappen i relation till varans livslängd. Många män är beredda att lägga tiotusentals kronor på ett platt-TV som håller i fem år, men att betala 3-4000 kr för ett par randsydda skor som håller i 25 är närmast otänkbart. Det krävs ingen civilekonomexamen för att inse att detta inte är särskilt kostnadseffektivt.

Vad f-n är ett par randsydda skor? Tänkte först googla men jag orkar inte.

Klädvård

För att kläderna skall hålla krävs självklart att de underhålls. Det kan för stunden framstå som tråkiga pengar, men skoblock och bra galgar är välinvesterade pengar för din garderobs välbefinnande.

Skoblock står nu överst på min inköpslista hittade ett par i cederträ på skomakeri.com för endast 595:-.Det bästa har jag ändå sparat till sist och det är den lilla prylen på bilden som enbart kostar
2 000:- och 300:- att fylla på.
1 kommentar:

beerbelly sa...

Hehehe känns som lite överkurs.
Tur det finns olika vägval och ändå kunna passera som man.
Ha en bra dag.