torsdag 8 maj 2008

Mört kött?

Igår hittade vi en libanesisk lunchrestaurang i närheten av jobbet som serverade olika massor av olika rätter, de hade en med nött kött och då blev inte valet svårt för mig då jag var ganska säker på att det måste vara riktigt mört. Alla förstår väl att om köttet är nött så kan det ju inte vara segt.

På väg hem från jobbet stannade jag till för att handla Ramlösa i den lilla närlivsen som finns i mitt närområde. Under de senaste åren har denna butik bytt ägare ett stort antal gånger. Om man gör ett besök i den här butiken som är cirka 100 kvm kan man vara ganska säker på att de inte har bytt ägare för att den har gått med stor vinst då antalet varor har minskat vid varje byte och kvalitén på produkter har bara blivit sämre för varje gång. Man måste alltid titta på utgångsdatumet med varorna.

Nu har den senaste ägaren bestämt sig för att bredda utbudet och komma med en hel del nyheter och vad sägs om denna nya mix som tillkommit.

Nötter från alla världens hörn.
Fem sorters tofu.
Minst sju olika sorters fårost.
Halalkött
10 sorter oliver
En kaféhörna med ett bord och tre stolar
Kopieringstjänst
Mottagning av kemtvätt

I butiken har ägaren satt in en pizzaugn där han värmer upp frysta pizzor men bara mellan 18.00-20.00 på vardagar och 16.00-20.00 på lördagar.

Det senaste tillskottet i butiken är en klädställning där det hängde tre par Acnejeans och fem Diorklänningar.

Nu har jag inte enbart en livsmedelsbutik i mitt närområde utan en klädesbutik, ett tryckeri, ett café, en kemtvätt och en pizzeria och allt detta på 100 kvm

1 kommentar:

beerbelly sa...

Hahahaha det är inte en butik det är ett affärscentrum/galleria.
Dior klänningar du måste bara kolla upp om de är äkta. Vet att sannolikheten är rätt liten men ändå.
Ha en bra fredag!