torsdag 24 september 2009

Gråtande tacka

Skummar igenom morgonens nyheter och ser en rubrik som säger ”Bagges sambo viker ut sig mot sin vilja”, rubriken kunde också varit ”Blivande prästinna viker ut sig i Slitz” för det är mjukporrtidningen Slitz som har repriserat gamla utvikningsbilder på Anders Bagges (en av de tre i Idoljuryn, han som ser ut som att Nordman har börjat äta mat) sambo och nu gråter hon ut för nu är hon trebarns-mamma, nagelteknolog och funderar på att bli präst.Kan nu vara passande att lägga in skyll dig själv, en gång utvikningsbrud alltid utvikningsbrud osv. men min tanke är nog snarare att det kanske kan vara en bra varningsignal för andra unga tjejer som lägger ut lättklädda bilder på nätet mm för att i tron att det är häftigt utan att tänka ett steg längre.

Så det var morgonens moralpredikan, för er som inte har råd att köpa Slitz och ändå vill se bilderna på Bagges Tacka så kan man ju alltid googla.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är lätt att ha tuffa coola kommentarer och åsikter om personer som man inte känner efter att läst något vriden artikel, men om man tittar sig runt på alla människor man känner så ser man att de allra flesta har en baksida och massa problem som de kämpar med. Så är det även för " kändisar". De vi läser är bara yta och ofta stämmer inte änns hälften av det som står...Var inte snabb att dömma, skulle du själv vilja bli dömd på samma sätt? Vem har inte gjort eller sagt något dumt i sitt liv? Vill vi ha det uppblåst och kommenterat av massa förståsigpåare i hela sverige (om det stoppar)för att du blir tillsammans med en "kändis" senare i ditt liv?