onsdag 23 september 2009

Bruten fot

Vad mer kan hända den här jävla månaden?

Har nu till och från under 1 1/2 vecka vistats på Danderyds Sjukhus med min dotter som har lyckats bryta foten på tre ställen.När man väl hamnar på sjukhus inser man att de är underbemannade och har det ganska stressigt.
Ett exempel på stressen är att det kan ta upp till 20 minuter innan någon kommer om man trycker på larmknappen man har vid sin säng och när väl sköterskan kommer så blir man kallad för en annan patients namn, får en helt annan ålder och tas för att ha en helt annan åkomma.

När man dessutom säger att man vill ha en värktablett så svarar sköterska med den andra patientens namn att "du fick ju en för 10 minuter sedan".

I salen så låg det tre patienter och alla hade hyrt en "sjukhus-TV" och där gäller det att alla har samma smak och gillar samma volym för om någon bytte kanal eller höjde ljudet med sin fjärrkontroll så byttes det på alla tre apparaterna samtidigt.

En gåta som jag nu har löst är var resterna från det som barnen inte vill äta upp i skolmatsalarna hamnar, det hamnar i små svarta plastlådor på Danderyds Sjukhus, men först har nog allt kokats för att garantera att det inte smakar något.

För er som tror att ni har fått Svininfluensan så kan jag berätta att det bara är att åka till akuten, när ni kommer dit finns det världen minsta handskrivna lapp på ytterdörren som talar om att ni ska ringa på ringklockan och invänta personal, efter ni har ringt kommer det några astronauter ut och för iväg er. Vart de för er vet jag inte?

Inga kommentarer: