lördag 3 november 2012

Datingtips


Jag får ofta frågan om jag är galen som gillar att vara i tvättstugan och tvätta, framförallt 08.00 på lördagar men jag ska nu avslöja en hemlighet ”Tvättstugan är en bra datingplats”.
 

Det är inte så ofta som det är några män i tvättstugan om de inte är singlar förstås så därför träffar man oftast på kvinnor i tvättstugan och det finns en fördelar med att träffa kvinnor på detta sätt.
När man träffar kvinnor på krogen så är de garanterat förbättrade jämfört med verkligheten men det är sällan man möter en nyfixad och uppklädd kvinna i tvättstugan dessutom är man allt som oftast nykter när man tvättar så man ser vad man kommer att få se när man vaknar upp på morgonen.

Om man ser en intressant kvinna som smiter in i sitt hus så gäller det att kolla upp lägenhetsnumret för att därefter bege sig ner till tavlan för tvättstugebokningen och kolla upp när hon har tvättstugan nästa gång.
 
 
Det finns olika fördelar med att boka före eller efter. Om man bokar tvättiden innan kan man visa upp att man är en skötsam kille genom att städa ordentligt, glöm för guds skull inte luddet i torktumlarfiltret för då kan du vara totalkörd. Om du väljer tvättiden efter ditt span så får du själv koll på om du har slarvmaja att göra och om hon städat ordentligt så vinner du givetvis fördelar om du berättar det för henne, som exempel kan du droppa ”det är så skönt att komma till en ordentligt städad tvättstuga” följt av ”man har ju inte alltid samma tur”
När du besöker tvättstugan så se till att du lär dig alla maskiner, som exempel kan det ha kommit en ny mangel och då är det kanon att kunna visa sig på styva linan, alla vet ju att kvinnor älskar händiga män.
Lycka till!
 

1 kommentar:

Anna sa...

Hahaha, har läst en hel del i din blogg, kul som f....n