lördag 3 oktober 2009

Sparka henne!

Jag har sagt det förut och säger det igen ”SLUTA ATT SITTA PÅ OFFENTLIGA PLATSER OCH BERÄTTA SAKER OM DU INTE VILL ATT DET SKA KOMMA FRAM”.

Igår på t-banan på vägen hem satte det sig en tjej i 20-årsåldern framför mig och under 25 minuters resa så pratade hon med 3-4 kompisar i mobiltelefon och samtalen handlade om en enda sak, hur mycket hon kunde utnyttja sin arbetsplats.

Samtalen var i stort sätt identiska och det sjukaste var att alla som hon pratade med verkade tycka att hon var jordens smartaste som lyckades smita och utnyttja sitt jobb.

Tjejen jobbade på någon mindre salladsbar och samtalen gick ut på att hon och hennes jobbarkompis kunde bjuda alla sina kompisar som kom dit på mat för chefen var nästan aldrig där, hon och kompisen turades om att dra tidigare fast de hade betalt till 20.00 för det var så lite att göra efter 16.00 osv.

Till er som läser vill jag säga, känner ni någon som har en salladsbar på Götgatan och har två tjejer anställda så borde det nog göras oannonserade besök.

Signalement på en av de anställda:

Kallar sig Sanna
Cirka 20 år
Ljust halvlångt hår
Lätt överviktig
Cirka 165 cm lång

Sågs senast den 2 oktober sittandes i andra vagnen på gröna linjen på väg mot Hässelby, hon var iförd blå jeans, luvtröja av okänt märke, låga conversekopior och kort brun skinnjacka.

7 kommentarer:

Nicklas Eriksson sa...

Låter som om du är lite grinig som inte kan göra samma sak på ditt jobb..?

Anonym sa...

Whoops, och hur ser du ut? Vill veta om jag hamnar bredvid dig på tunnelbanan...

Anonym sa...

De verkar slarva med hygienen också. Men det är ju svårt att veta om ägaren är helt oskyldig, eller bara är dålig på att sköta sitt företag.

För övrigt håller jag med dig. Sköter man inte sitt jobb så ska man ha sparken. Kan inte vara så kul att slita arslet av sig med att starta ett företag, och sen ha anställda som förstör för en.

oldslope sa...

Nicklas >>> Grinig? För att jag tycker att det är fler att man stjäl från sin arbetsplats?

Anonym sa...

Men inte fel att se till att någon får sparken? Hur mycket tror du hon "stjäl", räknat i pengar? Och hur mycket stjäl du från henne i förlorad inkomst om du med detta inlägg ser till att hon får sparken.

Kanske inte grinig, snarare svinig...

Nicklas Eriksson sa...

Ja, du låter grinig rätt av. Avundsjuk.

Tore sa...

Men shit Nicklas Eriksson, menar du att möjligheten att stjäla saker från ens arbetsgivare är något man ska eftersträva?

Nä, håller med artikelförfattaren, det är såna som henne som ger arbetare dåligt rykte. Sparken ska hon ha.