tisdag 29 juli 2008

Vad är hans grej?

Somnade framför TV:n i soffan igår och vaknade till en repris av Allsång på Skansen som bestod av en mix av Adam Tensta och Gullan Bornemark det som fascinerade mig mest var bilder på en man i publiken som satt med kikare för att se scenen.

När man idag loggar in på Aftonbladet så får man se rubriken ”Allsång är inte vår grej” och jag blir inte direkt förvånad över att se att det är ”jag är bättre än allt och alla mannen” Alexander Bard som har sagt detta.- Jag är ingen allsångsfantast, det är inte min grej och vi har aldrig varit inställda på att vara med, men nu är det Pride-tema och då kan man inte gärna tacka nej, säger Alexander Bard, 47. BWO inleder programmet med en världspremiär av sin ”Bells of freedom” – den officiella Euro-pride-låten.

Måste säga att det är så fint sagt att man nästan blir tårögd, BWO ställer upp för Europride dessutom ställer de upp och sjunger ”Lay your love on me” och det gör de givetvis inte för att sälja fler skivor. Inte förväntar sig väl Alexander att trötta allsångsbesökare som dessutom gillar varmkorv förstår BWOs musik, den är ju elektronisk och man kan ju absolut inte sjunga med i texten.

1 kommentar:

Kraxpelax sa...

Prajderiet. Spyfärdig på alltihop. Makthavarna vet inte till sig i sin iver att hopa ynnestar över dethär jiddret. En helt vanlig vit heterosexuell HIV-negativ man från socialgrupp 3 är däremot inte värd ett ruttet, det ser man ju gång på gång.

Jag har aldrig ägnat migv överhövan ått "Whärlig svensk synd" och har verkligen inga planer på att göra det heller. Borgarklassen kan ju hålla på.

Mitt blod är i a f rent, och skall så förbli!

Fö noterar vi att halvårsrapport om aktuellt HIV-läge i år uteblivit för första gången. Den politiskt korrekta tysssssssstnaden och homosexförhärligelsen breder ut sig.